Határok.


* A tiszta, egyértelmű határok felállítását a belső utazás módszernek köszönhetem

Az utazások előtti beszélgetésben sokszor tapasztalom, hogy az utazó mások életében él. Az elme szintjén nem látja be, hogy átlépte a határt, az már nem az ő élete. Sőt: é A forrás -ban viszont kivétel nélkül mindenki tisztán felismeri, mi a dolga - és mi nem az övé!  Ettől tisztább határt egyetlen elme sem képes felállítani!


Az új divat: Én megoldom a Te életedet, az enyémet meg más! Ez nem így működik!

 

       Az orvosok már bevallják, hogy minden testi jelzésnek, ún. betegségnek az oka lelki / érzelmi eredetű. Mégsem tanulják, hogyan oldják azt meg!

       A munkahelyére pánikkal menő dolgozó stresszoldót kap, ha az orvosa meg tudja oldani, nyugdíjazzák. Ezzel megakadályozzák, hogy még egyszer a stresszes helyzetbe kerüljön. Pedig nem a helyzet tette beteggé, hanem ahogyan a helyzetre érzelmileg reagált.

Mivel nem szoktattak rá bennünket a napló írására, sokszor az emlékeinkben kell keresgélni, mikor, mire, hogyan reagáltunk. Egy tesi jelzés talán sok éves érzelmi konfliktus után jelentkezik. Miért?

       Egy fantasztikus német orvos, Dr. Med. Mag. Theol. Ryke Gerd Hamer saját tapasztalatán keresztül nemcsak kutatta, de végre meg is értette az emberi testnek, mint biológiai egységnek a működését.

100%-os biztonsággal felállította, milyen érzelmi konfliktus érte a személyt. Amíg a konfliktust nem oldjuk fel, az elváltozás többnyire nem okoz panaszt. Nő a daganat, kopik a porc, stb. A fájdalom általában akkor jelentkezik, amikor megoldódott az érzelmi konfliktus, s a test egy helyreállítási programot indított be. Ekkor találnak műszerekkel olyan elváltozásokat, amiket az akadémiai orvoslás betegségnek, rossznak minősít. Peig a test éppen a helyreállításon dolgozik. Orvos nélkül!

A nőgyógyász a változókor küszöbén azt javasolja, hogy a daganatokkal, csomókkal várjuk ki a klimaxot, mert a test ezeket le tudja bontani. Egy ilyen diagnózis után azonnal elgondolkodtam: ha a test a felépített sejteket le is tudja bontani, miért ne tudná azt a másik irányban is? Ha a belső nemi szervek ezt tudják, miért ne tudná a test többi része is? A matematikai logikám állította: ha létezik egy ilyen helyreállító program, akkor az minden részünkre, sejtünkre, és minden irányban kell hogy működjön!

S amit én néhány öngyógyító sikeremmel megéltem, Dr. Ryke Gerd Hamer nemcsak megélte, de be is bizonyította: LÉTEZIK ILYEN PROGRAM!

Kétségem nincs afelől, hogy a testi jelzések új értelmezése ( Germán új gyógytudomány - Germanische neue Medizin, rövidítve GNM) tökéletesen igaz, és hibátlan. Hiszen a gyógyulási esély ezzel 98%-os!

A GNM szerint a gyógyulás kulcsa: az érzelmi kontfliktus fel kell oldani.

A lépései: Meg kell érteni a történteket, a tanulságokat levonni, megbocsátani az érzelmi sokk kiváltójának, magamnak, hogy leközelebb egy hasonló helyzetben ne éljek meg érzelmi sokkot.

A belső utazás-ból ismerős.

Meglepetéssel fogadtam, hogy bizonyos konfliktusokat nem szabad feloldani! Azaz egy belső utazás veszélyes is lehet. Ha Dr. Hamer minden másban tévedhetetlen - márpedig nekem bizonyítottan az! -, nincs okom kételkedni abban, hogy ezúttal is igazat állít.

Amit a GNM veszélyesnek ítél meg, azzal nem utaztatok.

Ez is egy HATÁR a "nem ártani" elv szerint.

             Az alternatív gyógyászatot is tanulni kell.  Akitől segítséget kérek, legyen tudása, értse a dolgát, s ez legyen az elhivatottsága, ne a pénz!  A magam iránti tisztelet késztet arra, hogy ezt elvárjam. Ez a tisztelet mindenkinek jár - önmagától is, másoktól meg különösen!!!