Bevezetés     

         Ezeket az információkat azoknak írtam, akik vállalják a felelősséget és a döntést önmagukért és az egészségükért. Azaz a gyógyulni és az egészségesen élni akaróknak. A következő kérdést fel kellett tennem, és én a megtapasztalásaim által meg is találtam rá a választ. Ezt teszem közzé.


G Y Ó G Y Í T Á S   V A G Y   G Y Ó G Y U L Á S ?

 


Minden kívülről, más által végzett gyógyítás - legyen az akadémiai orvoslás, alternatív módszer, ezoterikus vagy spirituális technika - csakis tüneti változást hoz,a kiváltó okot egyik sem szünteti meg.

A tökéletes egészség és gyógyulás mégis létezik. Azegyetlen gyógyító, aki erre képes, mi magunk vagyunk.

Más ok szinten "gyógyító" nem létezik!

         A 80-as években az akkor új, az orvoslástól eltérő "öngyógyító" dolgokkal kezdtem foglalkozni. Felismertem, hogy:

* Az energia átadással a lyukas tömlőt fújtatom.

* Az elme által vezetett / kontrollált vizualizációkkal és meditációkkal a "penészes falat festegettem".

* A "hátast dobó" páciensnek megtaláltam a gyenge pontját. Egy váratlan rossz hírre ugyanígy elgyengül a térd. Csak EZ nem bizonyítja a gyógyítás képességét.

Sokkal később, még rengeteg tanulás után értettem meg, hogy az ezoterikus technikák az eredeti környezetükben önfejlesztő alaptechnikák, nem gyógyító módszerek. Velük csak a felszín érhető el, a látszat. Az egészségem végleges helyreállítása éppen ezért egyikkel sem sikerült.

         A testi jelzésekkel ezért még ekkor is orvosi segítséget vettem igénybe. Egy rosszul kitöltött totó-szelvénynek éreztem magam, gyenge találati aránnyal. Egyre több volt az X, ami orvosi nyelven autoimmun vagy örökletes, s ha ezeket is kizárták, az őszintébb orvosok már be is ismerték: fogalmuk sincs, mivel van dolguk. Nekik köszönöm, hogy elindítottak az egészségessé válás útján.

Saját megtapasztalásból, meggyőződéssel állítom: aki nem tudja, mi váltja ki a betegséget, azt sem tudja, mivel lehet azt megszüntetni.

Nekem többé nem volt elég, hogy egy orvos a tünetcsoportoknak nevet tud adni, és arra gyógyszereket, terápiákat tud felírni.

Megtanultam, és megértettem, miben tud az orvoslás segíteni, és ezt a segítséget - ha elkerülhetetlen! - igénybe is veszem. DE:

Visszavettem az egészségemért a felelősséget és a döntést.

Vannak helyzetek, amikor csak az orvosi beavatkozás segít, csak az menti meg az életet! Mindenkit arra biztatok: vegye a saját kezébe a döntést. Aki úgy érzi, az orvosi segítségre van igénye, arra van szüksége, ne engedje magát lebeszélni róla! A HIT, a bizalom a gyógyulás legerősebb placebója.

Az első műtéti javaslatot halaszthatósággal Brandon Bays könyvének az olvasásakor kaptam. A tanfolyamaira jártam, és elvégeztem a journey practitioner képzést. Napi rendszerességgel "utaztam", eredménnyel.

A következő, másik műtéti javaslatot erőszakos, masszív félelem keltés kiséretében kaptam, ami ösztönösen ellenállást váltott ki belőlem.

       Ezt kapom életem végéig?

       Nincs választási lehetőségem?

       Aztán: Nem fognak kiengedni a félelem mókuskerekéből.

       Akarom ezt? NEM!

         S mi van, ha az orvosok nélkül teljesen más, jobb esélyem van a gyógyulásra?

         Az életminőségem megőrzésére?

         A félelem nélküli ÉLETRE?

         A tökéletes egészségre!

Az első műtét szükségtelenné válása arra biztatott: most is ezt az utat válasszam.

10 éven át tapasztalt szakemberekkel tucatnyi utazást tettem, az újabb tünet érzelmi kiváltó okát mégsem sikerült megtalálni.

A megbetegedés és a gyógyulás folyamatára a belső utazás sem adott magyarázatot.

         Ezért tovább kerestem, tanultam, és megtaláltam a TUDÁST. S ez megadta, hogy a testi tüneteket egyetlen kiváltó érzelmi OK idézte elő: nálam az aggodalom. Megvizsgáltam, és tudtam, hogy ez így igaz. Több dolog miatt aggódtam, amik az utazásokban érzelemként fel sem merültek, tehát nem is oldottam fel azokat.

         Ez a tudás mindenkinek a rendelkezésére áll. Nincs többé totózás, tippelés, nincs tévedés sem, csak telitalálat. Precízen leírja, mitől hogyan betegszünk meg, mikor mi történik a testben, melyek a betegség, melyek a gyógyulás tünetei, és a gyógyulás útja. Ezt a tudást toldja meg a belső utazás a technikáival, az érzelmi feloldás hogyan-jával.

belső utazás - sal feldolgoztam az aggodalmakat, az esetleges félelmeket is. Most már tudom, hogy a döntésem helyes volt.