Információk az utazáshoz

 

         A Kérdések, válaszok fejezetben olvasható, milyen utazások lehetségesek, mihez tud segítséget nyújtani egy utazás. A testi gyógyulás szép kívánság. A könyvekben a kudarcokról nem szokás írni, pedig abból van több.

         Kérlek, semmiképpen ne ébressz Magadban olyan reményt, hogy ez csodamódszer, és ezáltal meggyógyulsz. Nincs rá garancia. hiszen nem a módszer és nem az alkalmazója idézi elő a gyógyulást. Az öngyógyító erő BENNED van.

Mennyire sikerül azt aktiválni? Ez csak egy utazásban derül ki.

         Úgy neveltek bennünket, hogy adjuk ki a kezünkből a felelősséget Önmagunkért, az egészségünkért. Tegyen az orvos, a gyógyszer valamit értünk. Nekünk semmi dolgunk, csak az eredményt várjuk, esetleg rettegünk a várható rossztól.


       Az ezoterikával többnyire azt a szemléletet kaptuk, hogy beavatkozzunk a mások életébe, másokat "gyógyítunk". Csak kevesen adják át: a mi életünkben mindent mi okoztunk, nekünk kell azt rendbe tenni. A hogyan-t még közülük is kevesen ismerik. 

A belső utazás egy jó módszer hozzá.


       A kérdés csupán: Akarsz valamit magadon, az életeden változtatni? Akarod a saját kezedbe venni a sorsodat, és nem mástól várni a megoldásokat? Készen állsz rá, hogy az érzelmeiden keresztül megmutasd Magad, hogy bepillantást engedj, és nyerj az igazi énedbe?

         Ha mégsem, hagyd! Ha bizonytalan vagy, várj. Ne tedd a köröket! Engedj magadnak időt. Engedd megérni.

         Amikor utaznod kell, ott leszel – annál, aki igazán tud Neked segíteni? 

         Jó helyen, jó időben.


       Vigyázz: nem biztos, hogy a segítség az lesz, amit Te vársz! 

     Mit értek ezalatt? Én is gyógyulásokat vártam, és vagy ideiglenes segítséget kaptam (lásd energetika/kézrátétes technikák), vagy semmilyet. A sok csalódás vett rá, hogy végre én vettem kezembe a dolgokat, és eljutottam a  belső utazás technikáihoz, és azok által a felismerésekhez, a megértésekhez.

       Nekem ez lett a valódi segítség. A hálót kaptam, hogy tudjak halászni, nem a halat. Persze, mint minden felismerés, ez is utólag érkezett. Addig elégedetlen, és dühös voltam, sőt beleestem az áldozat szerepbe. Egy utazásban kaptam a kérdést: hogyan érezném magam az önsajnálat nélkül, mit tennék nélküle

Próbáld ki Te is. MEGÉRI!

 

A következőket ajánlom egy utazás előtt tesztelni:


1.) Érzed-e az  érzést?

    Mit érzel, érzel-e valamit?

    Hogyan, milyen technikával tudsz érzelmet fel-, előidézni, átélni?

2.)   Kész vagy-e arra, hogy segítséget kérj, kapj?

Ha nem boldogulsz a problémával többé egyedül, de meg akarod oldani, kérj segítséget!

TE válaszd ki az utaztatódat. Fogalmazd meg magadnak, majd az utaztatónak is, miért utazol, mit várszaz utazás-tól, mit szeretnél megoldani általa? Konkrét cél nélkül ne utazz! Látszat célt se tűzz ki magad elé az utazás kikényszerítésére. Értelmetlen. Az utazás úgyis megmutatja, hogy valójában mit - nem - akarsz.

Ha nem akarsz utazni, csak arra lenne szükséged, hogy szót váltsunk, erre is lehetőséget nyújtok, de kérlek, egyértelműen kérd, mit szeretnél.

         Sosem szakítom meg az utazást csak azért, mert ellenállásokat tapasztalok. Ezek feloldásához megvan az eszköztáram, a tudásom. Az "eljátszom, hogy utazom", vagy "oldd meg, ha tudod" hozzáállás egy órán belül kiderül, azoknak azonnal véget vetek. 

       Meg tudod-e, akarod-e fizetni a megszakított utazást is? A megszakított utazás nem kerül kevesebbe, mint a sikeres. A fürdőben sem löknélek bele a vízbe, ha Te nem akarsz vizes lenni, viszont ott sem kapod vissza a belépőjegy árát, mert nem voltál hajlandó bemenni a medencébe. 


A módszer buktatói:

       Az eredményesebb testi utazáshoz két utazás ajánlott. Elsőként szükséges egy mély érzelmi utazás, hogy átélhesd, megtapasztalhasd a mély forrás élményt. A gyógyulás forrása ugyanis ott van. Már ekkor kiderül, mennyire vagy képes az érzelmeket átélni. A testi utazás ugyan célzottabb, könnyebben odajutok a probléma gyökeréhez, de nem biztos, hogy jól választom meg a célt. 

       A belső utazás - sal, mint a káposztaleveleknél, mindig csak a legfelső réteghez férek hozzá. A felső énem dönti el, kitmihezmikor enged hozzá. Beleértve magamat is.

       Amíg nem értettem és nem tanultam meg, amire egy tünet tanítani akar, addig semmilyen módszerrel nem tudok megszabadulni tőle. EZZEL SEM!

       Ha csendben elgondolkozol a hiteiden, és a többin, netán egy képzeletbeli szeretet-tábortűznél kimondod az érzéseidet annak, aki azokat előidézte, már egyedül tettél egy utazást, és talán meg is oldottál dolgokat. Gratulálok! Ezek azok az egyszerű technikák, amiket utaztató nélkül is használni és hasznosítani tudsz!