Rólam 

 "Minden betegség gyógyítható,

de nem minden ember."

(Bruno Göbbing)

       Ez a mottóm, mert tudom, hogy igaz.

         A szociális problémák a fogantatásommal kezdődtek. A családomba az apámnak nyűgnek, a testvéreim által ma is éreztetett, felesleges ötödik gyereknek érkeztem. Ők tettek erőssé. Ha bántottak, fájdalmat okoztak, ha felbuktam, az "azért is megmutatom" makacssága és a düh segített talpra állítani. Védelmek és ellenállások tömegét építettem fel, hogy az érzékenységemet, a sebezhetőségemet ne mutassam, hogy magamat védjem.

A testi problémák a születésemmel kezdődtek. Az első "ezzel a fájdalommal meg kell tanulni élni" 17 évesen kaptam. Testnevelő tanári diplomát szereztem, és aktívan sportoltam. Az aktív sportpályafutásom befejezése után találta meg egy csontkovács a fájdalom testi okát. A fájdalom csak ideiglenesen oldódott meg.

Végleges megoldást keresve indultam el a tanulás útján. Számtalan tanfolyamot, módszert ismertem meg. Némelyikbe csak belekóstoltam Hamar átláttam, mit érek el egyes módszerekkel, és ugyanilyen gyorsan felismertem valamennyinek a határait is.

A leghatásosabbnak a belső utazást találtam.

       Számtalan védelmet bontottam le, több viselkedési mintát és testi jelzést oldottam meg általa. Sajnos éppen ezzel váltam sebezhetővé, és újabb testi jelzések jelentkeztek megoldásra. Némelyikkel évek óta utazom német ajkú szakemberek utaztatásával - eddig eredménytelenül. Természetesen nem adom fel. 

Mindannak, amit magamon kívül keresek, határai vannak. S jóllehet a belső utazás önmagamba, befelé vezet, itt is vannak határok, amiket az érzelmeim, vagy más blokkok állítottak fel.

Ha hasonló úton jársz, s az én segítségemet kéred, örömmel teszem.

belső utazás egy kiváló közérzet javító módszer, és segíthet a testi jelzések kiváltó okának a feltárásában, megszüntetésében. Minél felkészültebb utaztatót találsz, annál nagyobb az esély rá.

Gyógyulásra egy egészségügyi problémából ez a módszer sem tud garanciát adni.

 

Nincs.